Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Alaska Info & Geografie Onze Reisroutes Fotografie en Cinematografie Interactieve Kaart Alaska Links en Websitepartners Contact / Disclaimer Alaska Cruise Alaska Overland Alaska Gletsjers Alaska National Parks Alaska Wildlife Alaska Marine Wildlife Alaska Adventures Alaska Flora Alaska Achtergrondverhalen Alaska Presentaties HubbardGlacier KnikGlacier IJsplaneet1 IJsplaneetPag2 ValdezGlacier WorthingtonGlacier MearesGlacier ColumbiaGlacier GlacierBayNP1 GlacierBayNP2 RootGlacier ExitGlacier MatanuskaGlacier AialikGlacier Cruisepag 2 Wrangell-St.EliasNP Wrangell-St.EliasNP/Flightseeing Wrangell-St.EliasNP/Natuurw Wrangell-St.EliasNP/Kennicott&McCarthy KenaiFjordsNP DenaliNP Ontopoftheworld Goldrush MarineWildlifePWS Valdez Berenlerenvissen AGoodDaysCatchSeward Anchorage BearAdventure Thebibleofnorthcountrytravel Beringia PrehistoricWildlife Nietalleenkoeienkalven Deeenzamevisser 

AGoodDaysCatchSeward

A good day's catch - Seward, Kenai Peninsula

Sportvissen is bijzonder populair in Alaska. En het zijn niet alleen de Alaskanen zelf die regelmatig deze sport beoefenen maar ook veel buitenlanders komen speciaal naar Alaska in de hoop een rijke vangst diepgevroren mee naar huis te kunnen nemen.Diepzeevissen op de reusachtige heilbot is de ultieme attractie en is bijzonder populair in de wateren rond het Kenai schiereiland in het westelijk deel van de Golf van Alaska. In de havenstad Seward is het mogelijk om met een charter een dag te gaan vissen op de Golf.

Heilbot, met soms wel een gewicht van 100-150 kg., wordt zeer regelmatig gevangen in the wateren rond het Kenai schiereiland.

Klik op een foto in de webgallerie voor een beeldvullende impressie

De vangst van de dag wordt vol trots getoont, vervolgens schoongemaakt en veelal meteen ingevroren.

'Combat fishing' is gebruikelijk in de rivieren van het Kenai schiereiland wanneer in de zomermaanden de zalmen met duizenden tegelijk stroomopwaarts zwemmen om te gaan paaien in hun geboortemeer.

Klik hier voor een kaart van de viswateren rond Seward.


http://maps.google.nl/maps?q=Seward,+Alaska,+Verenigde+Staten&hl=nl&ll=59.534318,-148.776855&spn=5.964315,19.665527&sll=52.469397,5.509644&sspn=3.58073,9.832764&vpsrc=6&t=h&z=6 

alaska-editions.nl

michelhammann-photography.com