Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Alaska Info & Geografie Onze Reisroutes Fotografie en Cinematografie Interactieve Kaart Alaska Links en Websitepartners Contact / Disclaimer Alaska Cruise Alaska Overland Alaska Gletsjers Alaska National Parks Alaska Wildlife Alaska Marine Wildlife Alaska Adventures Alaska Flora Alaska Achtergrondverhalen Alaska Presentaties HubbardGlacier KnikGlacier IJsplaneet1 IJsplaneetPag2 ValdezGlacier WorthingtonGlacier MearesGlacier ColumbiaGlacier GlacierBayNP1 GlacierBayNP2 RootGlacier ExitGlacier MatanuskaGlacier AialikGlacier Cruisepag 2 Wrangell-St.EliasNP Wrangell-St.EliasNP/Flightseeing Wrangell-St.EliasNP/Natuurw Wrangell-St.EliasNP/Kennicott&McCarthy KenaiFjordsNP DenaliNP Ontopoftheworld Goldrush MarineWildlifePWS Valdez Berenlerenvissen AGoodDaysCatchSeward Anchorage BearAdventure Thebibleofnorthcountrytravel Beringia PrehistoricWildlife Nietalleenkoeienkalven Deeenzamevisser 

Deeenzamevisser

De eenzame visser

Een verhaal met weinig woorden...De eenzame visser valt in het niet tegen de tientallen meters hoge ijswand van deze getijdengletsjer. Vissen in de wateren in en rond Alaska is de ultieme wens van iedere sportvisser. Niet alleen een rijke vangst maar ook de imposantheid van het landschap maken dit tot een onvergetelijke ervaring. Toch is het vissen bij gletsjers niet ongevaarlijk vanwege de afkalvende ijsbrokken die ook onverwacht heftige golfbewegingen veroorzaken.Vanuit zowel Anchorage als de kustplaatsen zijn er voldoende mogelijkheden om aan te sluiten bij vischarters tot aan een individuele (meerdaagse) 'fly fishing' tocht naar afgelegere gebieden. Fish on!

Opnamen gemaakt in de Holgate Arm aan de voet van de Aialik Glacier, Kenai Fjords National Park. Dit gebied is uitsluitend per boot te bereiken.

Klik op een foto in de webgallerie voor een beeldvullende impressiealaska-editions.nl

michelhammann-photography.com